Ja livet……

Så mycket tankar men så svårt att hitta orden just nu och ändå känner jag att jag vill skriva för jag behöver sätta ord på lite….

Jag flög ju till Sverige i förrgår och kom med tåget till Växjö igår på morgonen och idag var dagen då min bästa vän skulle begravas…..

En lapp med text tillsammans med massa symbolism smyckedetaljer fick följa blomman till kistan….<3

I september när visade vår utbildning ihop innan Cina hade blivit dålig så ville hon att jag skulle texta orden SAT NAM så hon kunde ha det som tatuering, under helgen bestämde vi även att vi skulle göra likadana tillsammans nästa gång vi hade utbildning som en kompistatuering…….det blev ju inte så men jag hade inte släppt det och började jaga tatuerare i Växjö inför min ankomst som kunde hjälpa mig men de hade fullt upp…..men så igår när jag skulle gå och lägga mig några timmar efter att ha kommit till Växjö efter en lång resa med vaken natt på flygplatsen så får jag ett mail där en tatuerare på Old Sailor Tattoo i Växjö har fått ett återbud och kunde hjälpa mig….Snacka om att det känns som ödet <3 Idag satte jag mig på Cinas begravning och i hennes yogalokal med texten SAT NAM på min hand….För dig som inte vet vad det betyder så betyder det Ja är sann – ” Truth is my essence, Truth is my nature, Truth is my truth, Truth is I”. <3

En otroligt vacker begravning på alla sätt med en präst som tydligt hade träffat Cina och visste väl vem hon var och satte bra ord på vem hon varit. Att få träffa gemensamma vänner, kramas, gråta var skönt även om omständigheterna är skit. Att få krama hela hennes fina familj kändes också otroligt skönt och att sedan Cinas lilla barnbarn Vilma 2 år var med så fint och satt och vinkade till alla gråtande vuxna som gick fram till kistan var härligt att se mitt i allt på något sätt. Älskade unge <3

Efter begravningen gick jag med några vänner till Cinas yogalokal som vi hade fått nyckel till för att ha en liten yogaminnesstund. Jag ledde lite yoga och vi mediterade och hittade kraft i varandra och delade våra möten med Cina och vad hon har gett oss och inte minst vad vi kan föra vidare som hon förmedlat….

Tacksamhets känslan är ändå någonstans otroligt stark mellan alla tårar idag…Känner en otrolig tacksamhet över att få ha Cina i mitt liv och det vi har gjort tillsammans, tacksamhet för de fina minnen jag nu har att vårda i mitt hjärta som kan få mig att le, tacksamhet över att fått komma in i hennes familj och lära känna dem <3 Tacksamhet över att få vara här idag och tacksamhet till familjen som så fint tog emot  min tanke om yogaminnesstund och fixade fika till oss och gjorde den stunden möjlig, tacksamhet att jag lever min dröm precis som jag vet Cina hade gjort på flera sätt med fast helt annorlunda från det jag gör men ändå sin dröm….så ja en tacksamhet att veta att hon gjorde dessa sakerna…….ja det finns så otroligt mycket att vara tacksam över i stort och smått <3

Finns det ord….nä……dåligt med det nu…det är väldigt tomt i mig just nu….

På yogaminnesstunden, när jag berättade om hur Cina och jag alltid firade när vi sågs med bubbel för det tyckte vi alltid var värt att fira….ja då kom jag på att såklart jag ska köpa en liten flaska bubbel på vägen hem, tända ett ljus och tänka på alla glada stunder vi haft när vi haft våra ljuvliga återseenden då vi båda bara bubblat av prat och tankar fast vi visst hörts på telefon och messenger mellan gångerna <3

Det var svårt att släppa taget i yogalokalen och lämna där….märktes att alla kände likadant….till sist var vi 3 kvar, Åsa, Yvonne och jag – de 2 som hade stöttat mig i att genomföra detta när jag fick idén…..Men till slut var dags även för oss att lämna….vi blåste ut ett ljus i taget – kändes otroligt symboliskt och till sist var alla ljusen släckta…….

#FUCK CANCER

Love Love Love <3