Ja vi vet ju att vår älskade hund & kapten ombord, Coccos, har jagat bort ovälkommet besök minst 2 gånger! Det tycker vi har känts jättebra att hon gör men i förrgår misslyckades hon…..eller??

Vad som hänt? Jo vi hade kaffegäster på eftermiddagen ombord och eftersom vi inte hade bakat nyligen så bjöd vi på digestivekex. Det blev 3 över som låg i en skål som ställdes ner på bordet i salongen. När en sugen Svante går upp morgonen efter och tänker ta sig ett digestivekex till kaffet så är skålen tom!!!

…men han hittar också spår i soffan i form av smulor….på den platsen Coccos brukar ha i soffan…haha….inte undra på att hon inte skötte sitt jobb att jaga bort kextjuven!! Det var ju hon själv som var tjuven….behöver jag säga att hon dessutom verkade väl medveten om att hon hade gjort något som hon visste inte är okej…..hon tog ovanligt lång sovmorgon innan hon kom upp till oss och visade sig 🙂

Älskade hund……hon brukar inte ta saker från bordet eller så annars så lite förvånade var vi allt när vårt lilla kakmonster tog sig friheter och var uppe på natten för att småäta <3

Sötaste kextjuven

Våran älskade kextjuv <3