Det är blåsigt runt ön så vi blev lite fast här & detta utan någon kontakt med omvärlden “what so ever”! Det är väldigt skönt att inte ha möjligheten att vara uppkopplad hela tiden eller nåbar….man njuter helt klart på ett annat sätt…..Detta är anledningen att det inte bara flytit på med våra 90 dagar utan vi har fått vänta tills vi hade uppkoppling igen 🙂 Så hur mycket behöver vi egentligen ??

It’s windy around the island so we got a little stuck here & this without any contact with the outside world “what so ever”! It’s very nice not to have the opportunity to stay connected all the time or attainable …. you are definitely enjoying another way ….. This is why there has been no video for a couple of days on our 90 days, we had to wait until we had a connection again 🙂 How much do we need?