Lämnat vårt paradis och tillbaka i verkligheten och det blev rätt många timmar “digitalt arbete” när vi fick uppkoppling igen 🙂 Så nu är vi nästan i fas med bombaderandet av filmer som vi låg efter med och annat som vår första “Flaskpost” som du kan signa upp för gratis längst ner på vår hemsida om du inte har gjort det, vi lottar alltid ut något. Dags för nya upptäckter bland människor i byn Santiago på La Gomera.

Left our paradise and back in real life and it became many hours of “digital work” when we got internet again 🙂 So now we are almost in phase with the bombing of movies that we were behind with and other digital work, like our first “message in a bottle”! You can sign up for free and choose if you want it in english, we will always give away something. Time for new discoveries among people in the village of Santiago at La Gomera.