I morse tog gasolen slut när vi gjorde gröten….och har vi tyckt det har varit svårt innan med alla dessa olika flaskor som finns i hela Europa så är det inte lättare nu….i har skaffat en spansk flaska men har också hört att de spanska flaskorna har olika märken och på vissa av öarna finns bara ett märke och då kan man inte byta….men vi chansade och begav oss till närmaste bensinstation…….

 

This morning the gasoline ended when we did the breakfast …. and we have thought it has been difficult before with all these different bottles are available throughout Europe. It’s not easier now …. we got a Spanish bottle but have also heard that the Spanish bottles have different brands and on some of the islands there is only one mark and then you can not change …. but we took the chans and went to the nearest gas station …….