Ibland får jag frågan innan man varit inne på vår blogg om det är en seglingsblogg….

Jag svara nej på den frågan…för visst delar vi med oss om våra seglingsäventyr när vi seglar men det är ju bara en del av vårt liv…..det skulle bli rätt tråkigt då eftersom vi seglar väldigt lååååångsamt ibland….

En dröm

Vi lever vår dröm och vill gärna inspirera andra att leva sin eller åtminstone jobba på att komma närmare den, att inte skjuta upp för mycket till ett “sen” som vi inte vet så mycket om alls. Livet är nu och även om det inte är möjligt för dig att leva hela din dröm nu så kanske du kan komma närmare den redan idag……

Ett Liv

Ja även om vi lever vår dröm så är ju livet såklart upp och ner även för oss…..”that´s life” men när det är ner så känns det lättare att hantera det än det gjorde tidigare…..dels för att det är så mycket som är så bra så det väger över men framför allt har vi så mycket tid att reflektera över hur saker och ting påverkar oss….vi reflekterar både var för sig men även mycket tillsammans…..Ni som följer mig på facebook har säkert märkt att jag försöker inte dölja när det är saker som är jobbigt – jag vill absolut inte ge en “fejkbild” av hur “fantasiskt” vårt liv är hela tiden, nä jag vill dela med mig av helheten! Sanningen….vårt liv! Det finns inget liv som bara är bra hela tiden…..och tur är väl det för då tror jag inte att vi skulle uppskatta när det är bra på samma sätt…..det är lätt att ta saker för givet…..

Ett Äventyr

Vi tycker att vårt liv till stor del är ett äventyr! Och visst när det händer oförutsedda saker på havet så är det absolut äventyr deluxe och adrenalinet flödar. Men vi gillar att se på vårt liv som ett äventyr även annars….Jag tror att alla skulle få en helt annan syn på det liv de lever om de väljer att se sitt liv som ett äventyr lite mer….För det kan vem som helst!! Prova vet jag!! Vad är det värsta som kan hända?? Det kan visst vara ett äventyr att åka till jobbet på måndag efter helgen om du väljer att se det så….Du har ju faktiskt ingen aning om vad veckan som ligger framför dig har att bjuda på…..varför inte se det som ett äventyr istället för att känna ett motstånd när måndagen dyker upp

Det är detta vi vill förmedla i den här bloggen…..vi vill ge våra följare en helhet i hur vi lever……

Livet just nu……

Just nu sitter jag på ett hotellrum i Malmö med en hög blöta kläder och väskor…ja det har ösregnat i eftermiddags så allt är blött…frågan är om det är torrt till imorgon ens….

Igår hade jag en jätte svacka med tårar och saknad av min bästa vän och kollega Cina…..vi skulle ju vara här tillsammans och utbilda en ny grupp nya barnyogalärare…..men så är det bara jag och den fina ängel som fyllde rummet med sin närvaro gick ju inte att bolla med….jag fick inga svar och jag började tvivla på att jag skulle klara detta själv att hålla i utbildningarna….Första dagen var ju alltid lite nervös innan med när vi var 2….innan man har känt in gruppen och träffat dem…men…som vanligt var det en ljuvlig grupp och jag ser fram mot morgondagen….Idag känner mig stolt och stark och tårarna som kom igår behövde nog bara få komma…..

ingen seglingsblogg

I harmoni & lugn landade jag på mattan i morse efter en tuff kväll igår – Dagen blev en härlig dag <3

Svante han har det svettigt i Pasito Blanco – väldigt varmt tydligen och vindstilla. Han har hjälpt våra vänner att sjösätta sin båt som de nu haft uppe på varvet några veckor och vår vän Björn, den 71 årige ensamseglaren ser till att Svante har lite småjobb hela tiden.

Ja just nu känns det som vi lever skilda världar men det är också väldigt kul när vi sedan ses igen och har en massa nya saker att prata om (vilket knappast är ett problem annars heller ……men ändå det blir lite annat).

Nu ser det ut att vara uppehåll så jag ska passa på att smita iväg och köpa med mig något att äta….orkar inte sitta ute bland massa människor….som introvert så behöver jag nu fylla på min energi i min ensamhet för att ta nya tag imorgon…

Ja…å förhoppningsvis kanske jag kan ställa klockan rätt med….hm…sånt som händer när man lever utan att vara styrd av tiden för länge…Plan: ställa klockan på halv 7, äta hotellfrukost i lugn och ro, vara på plats en halvtimme innan deltagarna kom, så jag behövde gå ca 08.00….Verkligheten: klockan ringer…kände direkt något var tokigt…kollar klockan….7.30!! Halv 7 Sanna, inte halv över 7!!!! Hahaha….å inte första gången heller….hm…..får nog lära om….men det gick fint <3

Jag önskar dig en skön fredag kväll var du än är och vad du än gör!

Ta hand om dig!

Varm kram

Sanna