Äntligen ett blogginlägg igen! Har egentligen massa att dela med mig av men som vanligt blir det intensivt med jobb, planeringar, event, kära återseenden och med mina nya livserfarenheter i vårt båtnomad liv så prioriterar jag att bara vara där emellan också för att må så bra som möjligt men men…ni ska snart få lite mer uppdateringar från oss båda 🙂

Förra veckan när jag satt på tåget från Vänersborg till Växjö så kom jag att tänka på att Fredrik på P4 Kronoberg som jag pratade med sist jag var där planerade att åka till Thailand några månader med sin familj så jag skickade iväg ett mail eftersom jag var lite nyfiken på hur det hade gått för dem…..fick snabbt svar att han ska åka imorgon tisdag 13/11!!! Han undrade också om jag kunde komma till radion idag så kunde vi prata lite igen i radion. Sagt och gjort.

Det är alltid lika spännande eftersom vi inte har bestämt så mycket vad vi ska prata om mer än lite kort i pauserna när det spelas musik och annat 😀 Sedan är kommer jag ju alltid på saker som jag skulle sagt i efterhand kring vissa saker vi prata om men men…..

 

Nu ska jag jobba på lite till innan jag ska ta med mig min mamma på bio. Första gången jag går på bio på 2 år…..vad det blir? Ja Mamma Mia  såklart 😀

Jag önskar dig en skön start på den nya veckan.

Varm Kram Sanna