Här sitter jag på en flygplats och reflekterar.

Ja nu var det ett tag sedan vi skrev igen…..men jag har haft fullt upp på ännu en liten Sverige tur å Svante har haft fullt upp med att träffa nya människor i vår ankarvik.

Yoga 

Än en gång så har mina helger fyllts med yoga under mina veckor i Sverige. Jag startade med en utbildning i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga i Göteborg i Yoga Treats mysiga lokal. Det var ett härligt gäng med blandade bakgrunder men med en gemensam nämnare…..förändring! På olika sätt kände dessa härliga deltagare att de befann sig i ett skede i livet där de behövde göra någon förändring. Detta gjorde att det blev lite annorlunda i gruppen än vad jag kanske har varit van vid men det var en fantastisk härlig öppenhet i gruppen och alla känslor låg nära till hands under våra 3 dagar.

Sedan bestämde jag ju mig även för att ha mitt “Yoga – Feelgoodpass” för att samla in pengar till Cancerfonden. Jag pratade först med min vän och kollega Robin och vi bestämde att ha ett event tillsammans i hans familjs lokaler, “En Trappa Upp” i Vänersborg därefter pratade jag med min vän Ida och det blev bestämt att jag skulle komma till Lammhults Trendgym och ha ett pass och dels pratade jag med min vän Anja som äger Moves & Motivation i Växjö så det blev ett pass där med. I veckan innan dessa skulle äga rum så kände jag att det vore ju bra om de som ville delta kunde betala direkt till Cancerfonden men att jag ändå skulle kunna se vem som betalat….så jag startade en insamling – “Min bästa vän är en ängel” för min saknade vän Cina. Jag kom då också på att jag kunde dela den på sociala medier så att även andra kunde få chansen att delta i insamlingen även om man inte kunde vara med på något av passen. På bara några dagar hade vi samlat in över 11000:-!!!!! Helt otroligt. Insamling är fortfarande aktiv så vill du vara med hittar du den här Min Bästa Vän är en Ängel. Däremot hade jag ingen insamling idag som många andra yogisar i Yoga of Hope med insamling till Barncancerfonden men jag har yogat även denna helgen. Nu var det dags för ännu en dröm att gå i uppfyllelse när jag fick komma till Montessoriförskolan Solen i Kristianstad och utbilda ett härligt gäng med förskollärare där. Det har varit en härlig helg med tankar, mediation, yogasagor, klassrumsyoga, dans, skratt m.m En ny utmaning och ett lite nytt upplägg för mig men otroligt givande och ska bli väldigt kul att följa dem framöver i sitt arbete med att få in andningsövningar och lite yogaövningar till barnen på förskolan.

reflekterar på flygplats

“Magorm” på förskolan Solen

Återseenden

Mellan yogahelgerna har det varit en hel del jobb med smycken, planering och samla ihop papper och kvitton till revisorn men jag har även hunnit med lite kära återseenden! Jag var på bio med min mamma för första gången på över 2 år som jag skrev sist ….det visade sig att mamma inte hade varit på bio sedan jag var liten….å det är ju ett tag sedan 🙂 Jag har också hunnit träffa mina svärföräldrar och barn såklart men det lyckades även bli en återträff med ett litet “tjejgäng” från gymnasiet!!! Det var väldigt kul. Vi insåg att vi hade nog rätt kul på gymnasiet trots allt….:-D Det var lite komiskt att det faktiskt blev av eftersom jag fick upp ett minne på facebook som Ida hade delat för 5 år sedan – en bild från när vi gick ut gymnasiet, vi tog ett “kompisfoto” hos en fotograf. Jag delade detta minne och taggade tjejerna som var med på bilden och plötsligt hade frågan kommit upp om vi skulle ses och vi lyckades på korttid faktiskt få ihop det. Jösses vilket gäng….lika goa men tror nog allt lite tokigare….

reflekterar en natt på en flygplats

Ja vi hade ju i alla fall kul….. 😀

Svante minglar

Jag har pratat med Svante några gånger denna gången eftersom han har en gammal mobil så vi kunde prata lite när jag är i väg så länge. Det närmar ju sig avgång för alla båtar som ska gå med ARC – en över Atlanten och även andra som ska passa på att korsa nu när det är säsong så det har tydligen kommit en hel del svenska båtar till vår lilla ankarvik. Det låter som han lärt känna många härliga människor och lite känns det som jag missat något men ändå inte…jag har ju också träffat en hel del ny härliga människor….dessutom så verkar flera vara kvar så jag kan få träffa dem med nu när jag om några timmar ska flyga tillbaka. Det bästa av två världar alltså 🙂 Dessutom har fått lite mer “syjobb”, kapell b.la Han verkar ha det bra även om kvällarna blivit mörka även där…..vi saknar båda att sitta i sittbrunnen och bara prata, reflektera, skratta och bara va tillsammans, så nu ska det blir riktigt skönt att komma tillbaka.

Ja, reflektioner över senaste veckorna har farit igenom huvudet nu några gånger….men nu är min hjärna ännu tröttare än innan, tacksam men trött….klockan är 01.00 och mitt flyg går 06.45 så det är några timmar kvar…..från 7 eleven doftar det gott av något nybakt, på bänken bredvid ligger en snarkande dam och tempot på flygplatsen är minst sagt lugn. Jag ska ta och försöka koppla av lite med……snart är jag hemma på vår Svarta Pärla <3

Love Love Love <3