Här kommer ett inlägg lite i efterhand.

Filmen nedan är innan jul då vi flyttade på oss från Pasito Blanco för att söka skydd då det skulle komma in starka sydliga vindar runt öarna och våra tidigare alternativ var inte heller någon bra ide längre så det blev att tänka om.

Vi fick sedan även sällskap av våra norska vänner på Alvejakten samt våra svenska vänner på Kattla som också kom dit och sökte skydd så det blev en mysig julafton på nytt ställe.

På julafton fick vi även videos från vår vän Jon i Pasito Blanco där vi kunde se att det var riktigt stökigt så det var tur vi flyttat oss därifrån. Vi fick även en film från vår vän Ola i Las Palmas där en katamaran drivit upp mot land och slagits sönder och han skrev att de hade haft byar på 19 m/s!!! Tur vi inte heller gick hela vägen dit upp men vi var ju nära, bara runt hörnet…..men lugnt blev det.

Hörs snart igen!

Var vill vi fira nyår?? Eller vad vill vädret vi ska fira nyår??

Detta återkommer vi snart om.

Varma hälsningar

Sanna, Svante & Kapten Coccos