Ja man kan ju faktiskt undra lite vad jag håller på med??

Inläggen duggar tätt när Kapten gästarbloggar men jag skriver detta ändå 😉

Jag sitter här på tåget medan det svischar förbi ett grått och regningt Skånskt landskap uanför fönstret.

Plötsligt plingar det till på messenger och jag får ett meddelande av Svante som berättar att det är full fart i ankarviken med musik från alla håll och festligheter lite överallt. Han har fått reda på att det är Kanarieöarnas nationaldag i dag!!

Aaaaaa…..vi googlade igår för att se om det var en röd dag med tanke på bussarna till flygplatsen för mig och det fick vi fram att det var, men det stod inget om att det var nationaldagen men det är det tydligen.

 

Nu kan jag ju inte annat än att erkänna att det känns som jag missar något för kanarierna är fantasitskt duktiga på att fira så fort de får chansen men härlig musik, glädje, gemenskap och fyrverkerier så det brukar vara väldigt underhållande och en glädje som smittar av sig ända in i hjärtat…..men här sitter jag och tittar på regnet….haha….MEN…..man kan ju inte vara överallt och jag är ju påväg till en hel del roligheter med. Redan ikväll får jag ju möjligheten att fira min äldsta son som jag ska bo hos och som fyller år just idag så det är lite missvisat att jag beklagar mig….

 

“Men…..vad kul då Sanna, då får du ju ändå chansen att fira Sveriges nationaldag om en vecka när du ändå är här!!!”

Eeee…..näpp!!! Jag har nämligen lyckats boka resa tillbaka till Gran Canaria den 6/6 – på Sveriges nationaldag så helt ärligt skulle man ju nästan kunna tro att jag är på flykt från nationaldagsfirande…..haha….

 

Riktigt så illa är det faktiskt inte….. Jag  hade gärna deltagit i båda men lite komiskt blev det att dessa 2 nationaldagar blev mina resdagar. Det blir en kort visit denna gången med födelsedag, diplomering av instruktörer och student denna gången för sedan är vi väldigt sugna på att segla lite längre och faktiskt lämna Kanarieöarna ett tag……återkommer med mer info om detta.

 

Hoppas du har en skön kväll vad du än hittar på och om inte annat kan du ju fira Kanarieöarnas nationaldag om du vill 😉

 

Varm kram

Sanna