Ibland känns det verkligen som om man befinner sig i en drömvärld!

Du vet den där känslan av att det känns för bra för att vara sant där du befinner dig just nu eller att det känns så overkligt, hemskt eller jobbigt eller bara väldigt oväntat och lite konstigt……Jag tycker det kan vara flera anledningar till att jag upplever att jag befinner mig i en drömvärld.

Om jag sluter ögonen precis just och bara andas och lyssnar så känns det som om jag sitter i en park. När jag sedan öppnar ögonen så känns det kanske mer som lite “Alice i Underlandet känsla”. På flera ställen står här träd, man hör ljud av fågelkvitter och porlande vatten. Det ligger stockar på vissa ställen att sätta sig på……

Så var befinner jag mig? Jo på Schiphol, flygplatsen i Amsterdam där jag mellanlandat för några timmar innan jag ska med nästa flyg till Madrid. För en liten stund sedan satt jag på en cykel och trampade för att ladda mobilen…haha…..helt ljuvligt! När vi skulle landa efter en dryg timme i luften så var jag så trött och sov så gott på planet så jag ville bara få fortsätta att sova (kom med buss från Göteborg till Köpenhamns flygplats igår kväll vid midnatt och flyget gick 06.00). Men en kopp kaffe i en av de konstgjorda parkerna och sedan en “cykeltur” för att ladda så vaknade jag till och kände mig helt fascinerad av vad de har lyckats göra på ett ett otroligt bra sätt. Här kan jag mellanlanda fler gånger!

Jag kan också checka av att ha gjort folk glada idag och det närmre bestämt personalen i säkerhetskontrollen i Köpenhamn…. Det var väldigt lugnt och lite folk när jag kom och jag la upp väskor och plockade av det som ska av och gjorde mig redo för extra koll som vanligt men istället var det något i min ena väska som fångade deras uppmärksamhet då det blev osäkra på vad det var så det bad att få kolla…….Japp….julskinkan….haha…..oj vad de skrattade för det var flera som kom och tittade på skärmen först och resonerade om det…..varför inte bara öppna och kolla direkt 😉 Hur som helst som är lille grisen fortfarande med och fick deras välsignelse 😀 Många skratt och God Jul önskningar!

Så nu har grisen och jag tagit oss till Amsterdam….dags att göra oss redo för att snart lätta mot Madrid för kortare stopp innan jag tar sikte mot Las Palmas och vårt hem på båten…..ett ställe som rätt ofta också känns som en drömvärld.

Vill också passa på att önska er en God Jul från oss alla 3 då vi med största sannolikhet inte kommer ägna morgon dagen åt blogga och sociala medier 😉

Ta hand om dig och de du har runt dig!

Njut till 110 % av det som känns bra och mysigt….kom ihåg att just den här julen kommer aldrig tillbaka så ta vara på stunderna.

God Jul KRAM till DIG!!

Här kommer en julkram till er från oss! Den är GRATIS och passar alla, “one size fits all!!” Det går alldeles utmärkt att “lämna tillbaka”

 

Foto överst i inlägget: Fotograf Viktoria Davidsson