Efter många turer fram och tillbaka om vi ska trycka eller inte så finns i alla fall denna första boken digitalt att läsa nu!

Boken som är en barnbok passa små som äldre har vi förstått från våra “små provläsare”. I boken får man följa Kapten Coccos möten med olika djur som vi såg på vår segling till Azorerna förra året. Det är så söta illustrationer av Linda Karlsson som vi är stolta över att ha med.

Att köpa boken innebär inte bara att du får tillgång till att läsa den. Du får tillgång till boken med bilder i fullformat pdf samt komprimerad pdf för mindre plats om du så önskar. Dessutom finns det 3 QR koder med till videos! Vill du läsa mer om boken, vad QR koderna innebär eller köpa den så gör du det på den här länken!

Vi hoppas att vi får höra vad du och de barn du läser boken för tycker om den!

Jag har jobbat hårt med det sista i helgen och Svante har avslutat ett syjobb men fått ännu ett…..men i eftermiddag tar vi ledigt för att fira detta avslut eller kanske ska man säga denna början………En flaska cava är inköpt och hemmagjord tapas väntas i den 30 gradiga värmen i sittbrunnen.

Ta hand om dig så hörs vi snart igen!

Sanna, Svante & Kapten Coccos