Ja det kan man ju verkligen undra!

Det känns nästan som om vi har ringt/mailat ner olika tidningar för att de ska skriva om oss men så är alltså inte fallet 🙂

Allt startade med att jag skickade ut en pressrelease om nätverket Coach4U som jag är med i. Vi erbjuder Gratis coaching till personer som påverkats mycket av coronan (ex sjukvårdspersonal, personer som blivit smittade, haft anhöriga som blivit sjuka, oroliga för att bli sjuka, blivit av med jobbet osv) Klicka på länken här om du vill läsa mer och boka ett samtal med en av oss 30 coacher Coach4U

Detta var ju det som ledde till första artikeln i Ttela som då även kom med i GP. Dagen efter att detta hade varit i dessa tidningar så fick jag ett meddelande på messenger från en journalist på GT/Expressen som ville prata med oss. Idag fick jag ytterligare ett meddelande på messenger från P4 radio Väst som vill prata med oss imorgon (torsdag). Som sagt, det har bara snurrat på här. Det intressanta är ju också att det vi tycker varit tufft och vill lyfta, det liksom försvinner lite och de vinklar ju det som de vill 🙂 Men det är ju inga fel utan bara så roligt hur de lyfter saker som för oss är så självklara och vår vardag. Har du inte läst artikeln eller sett videon som var med så kan du kolla här Expressen

Det absolut roligaste med dessa intervjuer är ju alla minnen som vi får möjlighet att prata om med och titta på när vi letat bilder som de kan få välja mellan.

Hur som helst så ville vi bara berätta att det är som om en händelsekedja har startat och det bara snurrar…..haha…..

Det ser nu även ut som att vi imorgon har ett väderfönster för att äntligen byta ö och få segla ett dygn eller 2……….

Så håll tummarna att nästa gång vi skriver så är vi någon annanstans, äntligen!

Varm kram från oss till dig!

Sanna, Svante & Kapten Coccos