Flera av våra vänner, bekanta och följare har nu hört av sig och berättat att de sett oss eller frågat om det var oss de såg i säsongspremiären av tv programmet “Över Atlanten”.

Å visst var det vi!! Vi trodde inte det skulle sändas förrän senare i höst så lite förvånade blev vi efter den första som hörde av sig…..samtidigt känns det som väldigt länge sedan vi träffade gänget som skulle segla över då det inte dröjde jättelänge efter att vi träffat dom som jag flög till Sverige för att sedan precis komma tillbaka innan det blev “lock down”…….

Vi har nu själva tittat på programmet, i sittbrunnen när det blivit liiiiiite svalare på kvällarna. Otroligt mysigt och även om det finns tankar om vissa saker som sker ombord på kändisbåten hos oss som lever på våra segelbåtar så får vi ändå säga att det är ett väldigt underhållande program. Har du inte sett det kan vi varmt rekommendera det! Det går på tv 5 eller kan man titta på appen Dplay.

Vi har satt ihop en liten filmsnutt från sekvensen som vår Svarta Pärla var med på tv med vår vy från deras avsegling. Jag ber om ursäkt för att det skakar lite men det var inte helt lätt att vifta med flaggan och filma samtidigt och ropa hejdå 🙂 OBS! Har du känsliga öron så håll för dom när det byter över till “vyn” från oss då vår tuta låter en del……

Ha en skön torsdag!

Svettiga hälsningar

Sanna, Svante & Kapten Coccos (fortfarande extremt varmt här….)