Nu var det galet längesedan jag skrev något här men jag har jobbat för fullt och Svante har grejat med båten.

Tillslut så hade det gått så lång tid och mycket som hänt så jag visste inte var jag skulle börja så det fick nu bli en video med lite prat och lite klipp.

Klicka här

När vi spelade in den för 2 dagar sedan så visste vi inte att nya restriktioner startar på måndag så det blir mer begränsat igen och vi har fått en säck med gurkor!!!! (ser du filmen förstår du varför jag nämner det)

Här är även en länk till den Feelgood Weekend online 15-18/4 som jag dragit ihop, och jag fick med mig 18 andra kvinnor som kommer vara med och inspirera med föredrag, workshops och olika pass. Läs mer om det via länken och vill du anmäla dig så får du 50% rabatt på priset om du bokar dig innan 4/4 (du får 29 pass/workhops/föredrag som du får tillgång till i 40 dagar efter helgen om du inte kan vara med på allt ord.pris 950:- med länken 475:-) https://sanna-feelgoodcoach.newzenler.com/courses/feelgood-weekend-online-15-18-april-2021?coupon=feelgoodsanna

Nu hoppas vi kunna hålla er lite mer jämnt uppdaterade igen. Men ett tips är att om du vill veta mer från vår vardag så följ oss på facebook eller instagram för jag försöker lägga ut små bilder och filmer i stories från våra dagar, dessa konton heter såklart Black Pearl of Sweden.

Vi ses!

Varm kram

Sanna, Svante & Kapten Coccos