Att arbeta online kräver inte så mycket och innebär otroligt mycket frihet. Det konstiga året som har varit och som fortfarande pågår har gjort att jag haft en hel del att göra och lärt mig otroligt mycket….men……

Min dator börjar bli lite trött på mig och efter 6 år med min Macbook så vill den ha lite ny energi i form av ett nytt batteri. Okej, det är ju bara att lösa! Jag menar hur svårt kan det vara?

Eller?????

Riktigt så enkelt var det inte när man befinner sig på en ö ute på Atlanten.

Vi är ju trots allt på Gran Canaria så vi trodde att här skulle vi ha bäst chanser. Men efter att ha kontaktat alla vi fått tips om och googlat fram med svarat att de inte har det hemma men återkommer när de fått hem det så insåg vi att det här kommer nog ta lite tid. Första kontakterna tog vi för 3 veckor sedan drygt och har ännu inte hört något men så fick vi tips för 14 dagar sedan av en ung kille på en grannbåt som bor här på ön. Det batteriet skulle finnas på Teneriffa så yeah!! det borde ju gå ganska fort??? Eftersom vi har lite vänner här så kunde vi få använda adressen till några (vilket känns bra för batteri med flaskpost hade nog inte varit så bra)

Eller??

Nä…..efter flera mail utan svar så hjälpte Leon (den unge spanske killen) oss genom att ringa dem. Stor skillnad när jag på knagglig spanska och en spanjor som inte pratar engelska försöker kommunicera….hrm…..Leon fick veta att batteriet hade fastnat hos “Adunas”, alltså tullen!!!??? Mellan öarna??? Batteriet var nu påväg tillbaka till Teneriffa och pengarna kom tillbaka med en gång efter att Leon ringt men faktum kvarstod….fortfarande inget batteri till min sömniga arbetskollega.

Men så idag fick vi veta att det finns en butik på ön som våra vänner var i och den butiken kunde lösa ett batteri om 8-10 dagar men 3 gånger så dyrt??

Så nu är frågan…..ta det eller segla till Teneriffa??

Och det finns ännu inget lyckligt slut på denna lilla historien eller rättare sagt inget slut alls än 🙂 Men det finns möjligheter!!

Fortsättning följer!

Men med hjälp av att ladda ofta och solenergi så har jag kunnat hålla igång in medlemsgrupp, Feelgood Tribe med liveyoga och meditationer, haft utbildning i det viktiga ämnet ångest och depression hos tonåringar och hur man kan använda yoga och mindfulness där samt eventet Feelgood Weekend Online som blev väldigt lyckat så det är ingen katastrof än utan kollegan Mac och jag kämpar vidare.

Vad Svante hittar på? Ja han har blivit lite hustomte på en chaterbåt men det är ett annat inlägg.

Ta hand om dig!

Skepp o hoj!