Vaddå signal kanske du undrar, men ja en signal oss emellan. Å nej det är inte Jolly Roger 🙂

Varför behöver ni en signal er emellan?

Ja det kan man ju faktiskt undra men om jag säger så här………klockor äger Svante men använder mycket sällan och när han tar på sig en så är det inte säkert att den går rätt för han har det som smycke 🙂 Jag äger ingen klocka……

Mobil har Svante fått en efter lång tid av en av våra vänner men den använder han bara när jag är i Sverige så vi kan nå varandra och det var ju ett tag sedan sist (kom en pandemi emellan).

Så vi behöver en signal för när jag har livesändningar med meditation, yoga eller coachning så åker Svante oftast i land med Kapten Coccos och håller sig undan. Att dyka upp med jolle och en hund som kommer rusande om det är mitt i vila eller i stilla meditation vill han inte och jag kan väl tycka det är skönt att slippa med. Men han tycker det är skönt att veta när det är ok att komma, “fritt fram “liksom. Så nu har vi en signal!

Kajaken är i vattnet! Bra va! Gäller bara att jag inte glömmer det så Svante går runt och runt……vilket med största sannolikhet inte händer för 9 gånger av 10 så börjar jag undra var han är….haha…..min man har en tendens att gå på “walkabout”och vara borta i flera timmar så det är inget konstigt här men nu slipper han det om han inte vill det 🙂

En signal helt enkelt!

Vi har en signal

Nu ska vi försöka avnjuta kvällens hockey med Sverige till tonerna av skönsång på vår väns båt. Han har ankrat liiite väl nära idag och har kareoke ombord……men ibland får vi ju hälsningar i högtalaren med…..haha….en torsdagkväll hos oss……

Skepp o hoj!

Vid datorn – Sanna, Framför ipaden & hockeyn – Svante, uppe på däck spanande på sjungande spanjorer – Kapten Coccos