“Time flys & we are the pilots!”

Så sant och så klokt. Tiden går och vad vi gör med vår tid, ja det är det vi som bestämmer.

Så vad har vi gjort med vår tid?

Mycket har hänt sedan jag skrev i bloggen sist. Jag har jobbat en hel del med både event och annat så det har bilvit eftersatt här, helt klart.

MEN…….vi har äntligen kommit igång med vår youtube kanal igen, dock på engelska för att våra vänner runt om i världen med ska få ta del av oss, det är så många som stöttat oss genom tuffa stunder som varit så vi vill ge tillbaka och tänker att det är ett fint sätt. Bloggen och socialamedier skriver jag ju på svenska, så det fick bli så.

Med det sagt så kan du kika in på våra 4 avsnitt och lyssna till vår knaggliga engelska och se videos från vårt liv senaste tiden.

Ja, vi seglade till La Palma, ett känslomässigt utmanande val men det kändes så bra att göra det. Det pratar vi om i första och andra avsnittet och visar bilder från vulkanön bl.a.

Del 1: https://youtu.be/HulB9SqhVFc

Del 2:https://youtu.be/mbwDEImLuE4

Därefter lyckades vi hitta en tatuerare på Teneriffa som ville tatuera oss när han hörde vår story och vår ide……om det pratar vi om i tredje avsnittet. En tatuering som kändes självklar för oss utifrån olyckan och glädjen över livet.

Del 3:https://youtu.be/tbT1qPGs6w8

I det senaste avsnittet pratar vi om att det gått 4 månader sedan olyckan, vi firar livet och om senaste veckans lågtryck so dragit in här som vi försöker att vänta ut med allt vad det innebär. Planer görs och ändras mest hela tiden då det är rätt ostadigt.

Förutom allt detta har jag gått och blivit med podd med min fina vän Anna. Det är skönt att ha en kollega när man arbetar online. Podden heter Feelgoodpodden och i den kommer vi bl.a ha en hel del gäster som dyker upp och berättar om drömmar, liv och äventyr, yttre och inre resor samt lärdomar genom livet. Den går att lyssna på på spotify bl.a länk här: https://open.spotify.com/show/48LGtfgYVmNn7aKx55SNcl . Det blir så klart aldrig helt tyst ombord så lite kluckljud kan helt klart förekomma 🙂 Det bjuder jag på.

Jag gör lite som jag brukar…..jag hoppar! Det är inte perfekt från start men jag lär mig hela tiden. Vi har reflekterat lite över den mentaliteten ombord. Det är väl kanske det som gör att vi exempelvis kom iväg på vår drömresa medan andra fastnar i planerandet……jag vet inte men kanske. Jag följer en kvinnlig entrepenör som ofta säger ett uttryck som fastnat i mitt huvud när det gäller företagandet; “Action before perfection!” Det passar mig mycket bra! Jag kan ofta känna mig lite malplacerad inom entrepenörsvärlden som båtnomad men att tänka så gör allt möjligt.

Med det sagt så är nu Kapten Coccos Strandäventyr i tryck och finns snart att köpa! Det har varit kul att skriva även denna och vi har lärt oss flera spännande saker om djuren som Kapten Coccos möter på stranden när vi skapat faktarutorna 🙂 Dock har det även denna gången inneburit endel utmaningar när jag kommer till det sista att få iväg det som tryckklar fil……jösses……men tillslut gick det och det känns jättekul!

Jag hoppas inte det ska dröja lika länge tills nästa inlägg.

Varm kram

Sanna (Svante & Kapten Coccos är i land på en av deras vanliga walkabouts medan jag är båtvakt och jobbar i kastvindarna som drar in här i Valle Gran Rey, La Gomera)