Jag tycker fortfarande det är svårt att veta var jag ska börja …nu har det snart gått 2 månader sedan och livet rullar på med saker att göra hela tiden. Svante har hunnit vara i Sverige en sväng medan jag var i marinan med båt & valp.

Just nu är uppdelningen att Svante försöker få allt att funka med motorn och städat det sista på varvet medan jag jobbar online och försöker se till att vi får in lite pengar. En uppdelning som passar oss båda oh självklart får ju Yogi en stor del av oss med mellan varven. Han ger oss kärlek och skratt samtidigt som han tränar oss i tålamod och utmanar…..haha…….

Inlägget idag blir kort men det blir…..

Jag har gjort den inspelning i min podd, Feelgoodpodden där jag delar mina tankar, känslor och upplevelser från den 27 december. Kanske lite rörigt men det är ett samtal direkt från mitt hjärta och mitt fortfarande något röriga huvud……..

Poddavsnittet i sin helhet hittar du på Spotify, Feelgoodpodden

Självklart har vi även lite kreativa stunder med mellan varven…….vi mår ju båda väldigt bra och läker med vår kreativitet så den är en del i processen. Här är en video där Svante visar bordet han har gjort av toalett dörren från vår ”förlorade Pärla”.

Det känns bra att kunna göra lite ”organdonationer” från henne till den nya båten, motorn känns lite som en hjärtdonation och vi håller tummarna att allt ska fungera bra. Just nu är det elektroniken som ska kopplas ihop men idag tog Svante lite ledigt för en långpromenad till marknaden i Maspalomas medan jag och Yogi hänger på båten. Jag är i slutskedet av att få klar min Instruktörsutbildning i Medicinsk Barnyoga som en självstudiekurs….det tar alltid längre tid än jag tänkt mig när det är videoinspelingar och redigeringar. …..haha…men det funkar. Det ska bli skönt när den är klar.

Vi önskar dig en skön söndag!

Varm kram

Sanna, Svante & Kapten Yogi