Varm, lite nervös, lite sentimental men väldigt tacksam!

Precis kommit hem från terminens sista Mimy ( Medicinskyoga med Mindfulness) i Trollhättan…..på lunchen hade jag sista lunch Mimyn med min lilla grupp i Vänersborg…..

Visserligen har jag bara skummat igenom utvärderingarna än så länge men det sades så mycket fina saker och det har återigen varit fantastiskt att få följa tre grupper med nya och bekanta människor på deras resa genom 12 veckor med Mimy och mig. Blommor och presenter….känns som skolavslutning och jag är fröken 🙂


…..men sen blev jag då också lite sentimental när vi skulle avsluta passet och jag precis innan svarat på frågan om fortsättning till hösten….något som inte är så troligt om vi kommer iväg som planerat….och då innebär det ju att det var min sista Mimy kurs på svensk mark!! Hoppsan….Jag har ju dock lite planer att ha lite dropin pass i junimånad men det beror ju på hur min operation går imorgon och rehabiliteringen efteråt….japp det är den som nu börjar bli verklig också och då kommer såklart lite nervositet blandad med en stor lättnad. Äntligen!

Så jag skulle avsluta med att säga ett stort tack till alla ljuvliga, starka och unika personer som jag träffat på mina Mimy kurser <3

Fortsättning följer….så småningom, förhoppningsvis på en annan plats i världen.

Nu ska jag njuta av dagens avslutningar och hockey med sonen.

Go kväll !