Det är en fin dag att opereras på! Solen skiner och fåglarna kvittrar….

Åhej vad det lät avslappnat och mysigt….haha….sant men klart jag är lite nervös nu när jag sitter här med min kopp kaffe och väntar på att svärfar ska köra ner mig till Göteborg och Spine Center. En meditation till så kan jag nog ta ner mig lite till i nervositet. Det är häftigt vad det gör med kroppen och knoppen. Jag började göra en meditation efter dubbelduschen för då kände jag mig rätt nervös och hungrig 🙂 Jag gjorde andningsankaret och kände direkt hur puls, andning lugnade sig och axlar kom ner på sin plats och ett leende infann sig sedan och tankarna handlade mer om en stark tillit till dessa fantastiska människor som jag vet är grymma på sitt jobb. Men även tillit till min kropp att den kommer att fixa detta bra.

Jag fick en del frågor direkt efter gårdagens inlägg om vad jag ska göra för operation. Det är, som min läkare säger ingen stor operation, men dock i ryggen. Man ska göra en dekompression i min ländrygg för att minska trycket på framför allt en nerv som går ner i mitt vänstra ben och som skapar enorma smärtor konstant. När de ändå håller på så gör de likadant på höger sida för de kunde på röntgen se förträngning även där, dock inte lika mycket. Det är inte alls säkert att smärtan i ländryggen försvinner men just nu känns det som att den är klart hanterbar jämfört med nervsmärtan i benet som dessutom gör benet svagare vilket i sin tur gör att jag ibland haltar en del och benet “knickar/böjer sig” när jag går. Så jag hoppas att detta ska bli så pass bra så jag kan få upp lite styrka i benet igen, slippa ha stark smärta dygnet runt och då framför allt kunna vara “hoppiland kalle” igen 🙂 Bra mål va?

dekompression ländrygg

När det gäller annat än mig och min rygg så händer spännande saker på båten! Oj vad vi saknar att sova där! Tyvärr går det inte men det gör inte jättemycket eftersom det beror på att Svante fixar och trixar och gör vår svarta pärla lite mer redo för avfärd! Sista veckan har det dock stått lite still eftersom det varit loppisar m.m men nu så är det dags för båten igen. Redan i eftermiddag vet jag att Svante planerar att ta sig dit efter jobbet för att dra igång igen och jag tror….att det som är mest aktuellt att göra just nu är att byta ut ratten som funkat sådär bra till en rokult! Anledningen till det är en annan historia 😉

Önskar er en fantastiskt härlig Tisdag!