Äntligen börjar det dags att knyta ihop säcken med de delar jag arbetat med under våren kring vårt företag, resa, blogg , shop och våra utbildningar. Den sista delen som nu saknats för namnbyte och uppdatering var vår shop! Tidigare Kreativa Pirater men nu är allt enhetligt och Black Pearl of Sweden det är vi…..vår hemsida, på facebook, instagram, företag, och nu vår shop.

Produkter kommer att tillkomma, några så småningom försvinna då de finns i begränsat antal…det blir så med personliga hantverk. Här finns inget som är massproducerat. En av nyheterna och det enda som inte är tillverkat av våra egna händer är de fantastiskt fina yogabyxorna! Vi har fått den äran att bli återförsäljare till Shining Shakti i USA och sälja deras byxor. Begränsat antal byxor i nuläget men saknar du någon storlek så tveka inte att kontakta oss.DSC02393

Erbjudande! Just nu kan du inför Mors Dag, beställa vilket smycke du önskar ur shoppen och välja till budskapsring  till “MAMMA” eller hänge ( finns stora & små, du kan även välja text i hängen som de nedan) utan extra kostnad. Skriv i meddelandefältet vid beställning att du vill ha det så kontaktar vi dig via mail där du får bilder på vad du har att välja mellan. Här är några exempel: 

budskapsring mamma3 budskapsring 4 budskapsring mamma 1

hänge mamma mamma 6

Utlottning! För att fira starten på vår hemsida, shop & namnbyten så kommer vi att ha en utlottning av ett Herrarmband & ett damarmband. Den som vinner kommer ha möjlighet att välja mellan dessa som även finns att titta närmare på i shoppen: “Red Jasper with Buddha”, “Agat & Cat´s Eye  – for Self Confidence & Happiness”, “Red Jasper with lion – For strength & courage”, ” White in Black”, “Black in White”

Utlottning maj16Fotor_Collage

För att delta i utlottningen:

  • Gilla vår sida på facebook ( om du inte redan gjort det) Black Pearl of Sweden
  • Gilla & Dela Utlottningsinlägget
  •  Kommentera vilket armband du önskar vinna, herr eller dam
  • Utlottningen på går till den  21/5 12.00 .

Besök gärna både hemsidan www.blackpearlofsweden.se och shoppen som du hittar via hemsidan eller direkt HÄR. I shoppen har vi samarbete med Klarna för säker betalning vilket även ger dig möjlighet att dela upp betalningen om så önskas.

Med det önskar vi er alla en avkopplande lördag & Välkomna “ombord” på Black Pearl of Sweden!

2016-03-30 13.57.44