När jag vaknade i morse så hade jag en ganska klar bild framför mig av hur jag skulle lägga upp min dag…..men det är det är ju det som är så fantastiskt med livet….det förändras faktiskt hela tiden!

Svante som gått på sommarschema på jobbet har plötsligt lite andra arbetstider och började därför kl. 10 idag vilket gjorde att vi hann få en skön frukost ihop i solen på altanen först innan Coccos och jag följde honom över bron och fick oss en skön promenad. Dagen kunde börja…..

Ett telefonsamtal om eventuellt möjligt nytt hem till vår katt resulterade även i en husvisning på kvällen!! Vilket gjorde att jag fick tänka om lite så det fick bli lite mer vardagssysslor än jag hade planerat för från början så att man åtminstone kom fram i huset med allt som far in och ut ur skåp som säljs, källare som rensas m.m 🙂 Det är ju så klart aldrig onödigt jobb men kanske inte riktigt vad jag hade tänkt. Svante skulle ju dessutom kontakta mäklare idag ändå så även om det var små saker jag gjorde så behövdes det ju ändå göras.

DSC_1078

Men innan husvisningen hade vi en liten träff med Vänersborgs lokaltidning Vänersborgaren, eller ja inte tidningen utan reporter Johan. Vi träffades på båten och pratade lite om vår plan och stundande äventyr och tankar kring det.  Kul att de vill skriva om det så klart. Det ska komma i tidningen om ca 2 veckor som inspirationsläsning inför sommaren. Spännande!

DSC_1083

Efter det så vandrade jag ut på piren vid marinan och konstverket “Andarnas Skepp” där jag bjudit in de som ville att komma och yoga med mig. Äntligen är jag igång och kan göra Medicinsk Yoga igen lite försiktigt efter operationen och vad passar väl bättre än att bjuda in fler att vara med när jag ändå behöver göra det själv! 10 stycken blev vi som yogade i solen med vinden som musik. Det var så härligt och jag kände en enorm tacksamhet över att få vara just där med dem i just det ögonblicket. Vi avslutade med meditation längst ut på kajen……Jag hoppas verkligen att vädret är med oss även nästa vecka och att jag får en liten mysig grupp med mig då också!

DSC_1089

Nu är jag avslappnad och helt slut men nöjd med dagen och tänker på den med ett leende samtidigt som min fantastiske make grejar med sin symaskin bredvid mig…Japp!! Du hörde rätt! Han grejar och med hans symaskin! Det börjar bli dags att sy i segel 😉 Det är bra med en segelmakare till man när man ska ut på segeläventyr!

Ha en skön måndag kväll….en vanlig “sketen” måndag…..men just den här måndagen kommer aldrig tillbaka 😉

DSC_1093