Igår, måndag…”SommarYoga dag”…självklart ostadigt väder men med facit i hand från förra veckans lyckade “regnyoga” under partytältet i trädgården ville jag verkligen inte ställa in…..de blev ljuvligt och lika många kom!!! Några nya några “stammisar”

Kändes skönt att under vilan prata lite om acceptans….att även påminna mig själv… Höra mig själv säga “- är du stressad, acceptera att du är stressad….är du rörig just nu, acceptera att det är så just nu… ” att prata från Hjärtat högt är oftast en fantastisk påminnelse och tydlighet av vad man själv faktiskt behöver i detta nu. Vårt liv är charmigt rörigt just nu för det är en del av vägen mot vårt äventyr…. Men självklart blir jag trött på mig själv ibland när jag glömmer saker eller fokuserar lite fel….meditation och andning är absolut de bästa verktygen då.

Men idag är en ny dag….och idag kom våra nya visitkort!!!  Tjhoo!!!
Enkla, fina och tydliga! Känner mig stolt över dem och vi är fantastiskt tacksamma än en gång till Johanna Ottosson ( Asserlind) som hjälpt oss med hemsidan och att skapa denna ljuvliga logga som fångat det vi ville ha!!
Vill bara dela ut just nu…haha.  Vem vill ha? 😉
Skojar bara men härligt känns det!

Ha en fortsatt härlig tisdag!

image