Om jag ska säga något negativt om denna process vi är i just nu så är det mitt röriga huvud! Jag får stenhårt jobba på att behålla fokus hela tiden. Vi kastas mellan så olika saker som ska fixas och som självklart är positiva, så missförstå mig rätt nu för klaga det gör jag inte!!!!

Men det är spännande att se hur kropp och knopp reagerar på allt som händer. I helgen var det ännu en fantastiskt lyckad loppis och saker och ting försvinner, “kryper ur möbler”, gardiner hittar nya hem, ja till och med katten har hittat ett hem som än så länge känns bra. Efter besök hos hennes nya familj igår så fick hon stanna och så ska vi stämma av om en vecka hur det fungerar och hur hon och deras nuvarande katt kommer överrens….och hon verkar ju inte lida i alla fall även om det är tomt utan hennes “pratande” här hemma.

Vi fick den här bilden skickade på Zumba idag…hon verkar ha det "rätt" bra <3

Vi fick den här bilden skickade på Zumba idag…hon verkar ha det “rätt” bra <3

Från det ena till det andra (för ni ska förstå hur vi kastas mellan olika saker just nu, nästan lite som en båt på ett stormigt hav….haha..) så började jag även jobba i måndags efter min sjukskrivning efter ryggoperationen i maj, visserligen bara på 50% men ändå….Känns helt fel! Här räknar Svante ner och jag börjar!! In igen  med näsan i höstens schemaperiod för en hel avdelning…nä det är inget jag kommer sakna. Jag blev fantastiskt stressad för någon vecka sedan inför detta eftersom min uppsägningstid är till 31 augusti och i augusti skulle jag gå upp och jobba heltid vilket jag inte gjort på ett par år pga nack- och rygg operationer….kändes så fel nu när vi har så mycket annat. Fick då frågan av min vän och “yogakollega” Cina om jag måste jobba???? Då hände något i mig….

Jag for in till min nya chef ( som inte alls känner mig) dagen efter vårt samtal, säger hej och i nästa andetag frågar jag om jag måste komma tillbaka??? Behöver jag säga att hon blev lite ställd…. 🙂

Det slutade med att jag nu jobbar mina 50% till 31juli och sedan slutar jag!!! Yeah!!! Så nu slutar vi samtidigt Svante och jag och då kan vi intensifiera det som är kvar att göra då och som faktiskt tar oss framåt lite mer.

Men…..förutom att jobba nu då och vara så slut så jag sover minst 1 timme när jag kommer hem så ska ju företaget underhållas, avvecklas, nystartas, inspireras ( hade ännu ett fantastiskt givande samtal med Camilla Lebert Hirvi i förrgår…så inspirerande) och så tar vi ett litet yogaevent till helgen med min kollega Annika Blixt, kanske jag själv som behöver det mest 😉 Svante han jobbar på hela helgen.

Å där har pastan kokat klart! OOOOOPPPS!!! Hoppsan….sålde visst båda durkslagen i helgen….haha….

DSC_1294

Så är det ganska mycket med men när pulsen höjs ibland stannar jag upp, Andas eller rent av tar mig en stund på yogamattan, min nya tillfälliga lilla fristad i rummet med minst saker….(i vanliga fall hade båten varit bästa alternativet men den är ju också rörig eftersom Svante när han får tid grejar med motorn nu när vi fått tillbaka renoverade delar till den)

Ett rörigt inlägg från ett just nu lite rörigt liv men fyllt av kärlek, värme och glädje! Vi lever ju det liv vi väljer att leva 🙂

Ta hand om dig!

<3

DSC_1285