Nu var det ett tag sedan jag skrev men det går verkligen i ett. Det är som om vi har fått ett stort däck i rullning i nedförsbacke…..det bara fortsätter att rulla och vi åker med och ibland blir det lite snurrigt men mest är det pirrigt och förväntansfullt….Ja eller nästan så är det i alla fall.

Just nu är det helt ärligt en obalans i lite för mycket jobb för oss båda det sista här…Svante jobbade hela förra veckan samt helgen, är förvisso ledig denna veckan och då skulle det komma elektriker till huset och fixa lite och Svante skulle passa på att äntligen få ordning på motorn….Men…trots renovering av vissa delar är det något mer fel…inte kul!! Men med risk för att upprepa mig så lika bra nu så vi fått ordning på den när vi ger oss iväg….Men nu behöver den lyftas och på vår båt sitter motorn under durken i salongen, alltså i båten och motorn är rätt stor och väger ca 300 kg!! Så ja, lite lite sömn och mycket tankar på hur han ska fixa det har det allt varit för Svante denna “lediga” veckan. Just nu är han och försöker lyfta ur den ur båten efter att ha skruvat bort så mycket han kunde för att kunna få ut den utan att behöva ta av taket eller göra hål i det…för det hade känts sådär faktiskt….

Själv hinner jag knappt sitta ner på jobbet de timmar jag är där vilket gör att när jag kommer hem känns det som att ryggen ska gå av och vila är nödvändigt….och vila har jag ju lärt mig senaste åren med smärta, tar faktiskt tid….det låter konstigt men det är otroligt viktigt för att något ska funka i längden och kroppen ska få en chans att läka….I helgen hade jag dessutom ett litet yogaevent med min kollega Annika Blixt med tema sömn och energi, vilket var lyckat och skönt som avbrott. Sedan kom ju måndagen med ännu en ljuvlig Sommaryoga ute med solen som strålade från klarblå himmel, båtar som kom och gick….så härligt. Så jag får i alla fall en hel del påfyllning också och just nu är jag väldigt tacksam över mina måndagar med Sommaryoga som gör att det blir en paus och påfyllning. Jämfört med när jag kör yoga och meditation själv så är det intressant hur det påverkar mig positivt att säga vissa saker högt just nu…sedan tycker jag ju det är avkoppling med de härlig smyckesbeställningar jag får och kan småpyssla lite med på kvällarna, det är meditativt!

malas personliga o andas

Men…vi har även nedräkning på våra jobb nu, det är inte mycket kvar även om Svante kommer jobba från måndag till söndag denna sista veckan han har kvar…men sedan är det klart…då kan vi bara fokusera på allt inför avresa, båt, husförsäljningen, åka till tippen m.m

10 dagar tills ingen av hos har en fast anställning längre…Svante har 7 arbetsdagar, jag har 5….ska bli riktigt skönt…

loppisbild 3….men inte där än….imorgon fredag är det rensnings och plockdag igen inför hemmaloppis igen till helgen. Vi hoppas att det fortsätter komma många nya och återkommande människor. Det kom en lite dam i helgen och undrade om det inte var loppis här då 🙂 Så visst har det börjat sprida sig mer att vi har loppisar hemma så vi håller tummarna för ännu en lyckad helg! Lördag och söndag 11-15 i Blåsutbacken 8, Välkommen!

Ibland är det bättre att sluta tänka, undra & fantisera, bara Andas & ha tillit till att allt kommer att bli bra.

OBS! Ni som anmält er till mailserien på hemsidan “Tips för en vardag i balans”, ni kommer att få den och det går fortfarande att anmäla sig till att få det gratis MEN jag har haft lite krångel med de automatiska utskicken och har nu tagit in experthjälp på det så du kommer att få dessa, du är inte bortglömd <3