Meditationskuddarna som jag provade att göra blev väldigt populära och det har varit kul med den uppskattning och fina ord jag fått om dessa. Tyvärr blir det alldeles för krångligt att ta med sig säckar med boveteskal ombord på båten så därför kommer vi att sluta tillverka dessa. Vill du beställa så passa på nu under juli och augusti för sedan är det stopp med tillverkning av dessa.

DSC_1076

Meditationskudden är bra till mycket och uppskattad av hela familjen!

Varför ska man ha en meditationskudde?

Personligen så mår min rygg galet mycket bättre när jag sitter på den så ibland kryper jag även upp på den i soffan när jag sitter och pysslar för att bättre tippa bäckenet och få en bättre linje på ryggraden utan att för den sakens skull spänna hela ryggen för mycket. Så självklart kommer jag själv att ha med mig åtminstone 2 meditationskuddar då jag tycker de är bra på så många olika sätt….jag och min rygg har nästan blivit lite beroende av dem då jag tycker att de lindrar rygg och nacksmärta genom att ryggraden hamnar i ett så pass bra läge.

Ibland blir det lite trångt på yogamattan :)

Ibland blir det lite trångt på yogamattan 🙂

Meditationskuddens syfte är just det att eftersom kudden har en sluttande form så säkerställer den att knäna kan sjunka längre ner än bäckenet och gör så du sitter bekvämt. Kudden är fylld med Ekologiskt Boveteskal från Wermlands Bovete. Bovetet formar sig efter kroppen och ger en stabil grund. Kudden sys med dubbla sömmar för bästa hållbarhet.

DSC02604 DSC02274   Finns i lite olika tyger b.la dessa samt den ljusgrå (på bilden ovan) där du kan önska valfri text på så trycker jag det. De kostar 250:- och kan beställas i webshopen. Hör av dig om du har frågor.

 

Fick dessa fin ord på mail från Helene i Sundbyberg tidigare i veckan:

“Vilken fantastisk kudde, kommer rekommenderar er varmt till alla mina yoga vänner 🙂
Tack!”
Namaste! <3
DSC_1294