Det är inte den där känslan av att ha en tid att passa när man vaknar….vilket är fantastiskt skönt att slippa…nä det är en annan slags känsla….när man vaknar så spinner hjärnan igång på hög varv för det finns så mycket att göra och fixa med stort som smått. Vi försöker fokusera på olika saker olika dagar och jag tror det går rätt bra. Här om dagen röjde vi efter loppisen tillsammans och städade inför husvisning, idag har Svante varit på båten större delen av dagen och jag har jobbat med mitt företag, planerat mitt yogaevent inför nästa vecka, haft kontakt med våra första spännande samarbetspartners som kanske inte är de vanliga vid långseglingar men nog så kul att ha dem med på vårt Äventyr 🙂 Vi säger välkomna ombord till Yogiraj och Yogagrossisten samt Saprema och Hangmatta. Yogiraj yogamattor har jag använt självt samt tidigare köpt in till mina grupper och låtit mattan ingå i kursavgiften. Har varit fantastiskt nöjd med dem. Nu har vi fått varsin färgglad yogamatta att ha med oss på båten som är lätt att resa med och som passar perfekt för vårt äventyr. Tackar!!

Man blir glad av både färg & hjärtan på vaderna med dessa byxor som dessutom är fantastiskt sköna <3 från Saprema

Man blir glad av både färg & hjärtan på vaderna med dessa byxor som dessutom är fantastiskt sköna. Halsbandet har jag gjort, Black Pearl of Sweden

Sadhana yogamatta från Yogiraj via Yogagrossisten

Sadhana yogamatta från Yogiraj via Yogagrossisten

HANGMATTA 2557-nya_green_vitbakgrund

På bilden i Ttela hade jag ett par favoritbyxor från Hangmatta

På bilden i Ttela hade jag ett par favoritbyxor från Hangmatta

Men jag har även fortsatt att sälja saker på facebooks lokala köp och säljgrupper och det tar lite tid men är väldigt effektivt och smidigt egentligen men det är klart det blir lite splittrat när jag sitter och försöker göra annat också och folk vill ha svar så fort som möjligt….Då är det skönt med den där tanken att just nu är det så här…snart är det annorlunda!

Så den där känslan vi vaknar med, där huvudet är fullt av tankar och ideér gör att vi är nog väldigt produktiva 🙂

Men!!! Vi passar också på att “fånga dagen” när tillfällen ges. I förrgår när vi vaknade var det ljuvligt fint väder och vi skulle vara inne och greja i huset inför visningen….Då fick min man den fantastiska idén att vi skulle ta med oss frukost och kaffe för att promenera till Skräcklan och titta på en båt som någon pratat om som vi blev lite nyfikna på vad det var för en…Så då gjorde vi allt på en gång! Morgonpromenad med Coccos, frukost, lugn, sol och “feelgood känsla”, allt i ett!

DSC_1561 DSC_1562

Men nu är vi rätt trötta…dags att stänga ner produktiviteten lite och ladda batterierna.

Sov gott!