Foto: Johanna Ottosson

Foto: Johanna Ottosson

Igår var det alltså dags för mitt första egna lilla yogaevent ÄventyrsYoga. Med hjälp av min vän och kollega Cina som kom upp från Växjö, samt ett gäng härliga deltagare så det blev det en minnesvärd dag på alla sätt!

Foto: Johanna Ottosson Mina kläder kommer från Saprema

Foto: Johanna Ottosson
Mina kläder kommer från Saprema

Vädret var ju med oss också så vi kunde flytta ut ett yogapass ute i solen och fylla på med lite friskluft samtidigt som vi gjorde ett yogapass för hjärtat. Dagen genomsyrades av värme, glädje, skratt och även tårar…..Tårar för känslor som kom upp i “Iám meditationen” som är ljuvlig men stark och sätter igång mycket känslor, tårar av glädje och tacksamhet….men även lite tårar i påminnelse av hur skört livet kan vara…..Jag inledde eftermiddagens föredrag “En Dröm Ett Liv Ett Äventyr” med att berätta om dagen då min pappa togs ifrån oss hastigt bara 57 år….och hur det finns med mig som en drivkraft att göra det vi gör nu och inte skjuta upp det och vänta tills vi är pensionärer…för vem vet om vi ens blir det…..

Foto: Cina Min kläder kommer från Saprema

Foto: Cina
Min kläder kommer från Saprema

Föredraget visade sig även sätta igång lite annat hos flera stycken som i slutet av dagen var sugna på att åka hem och börja rensa 🙂

Foto: Cina

Foto: Cina

Det pratades yoga, köptes smycken, yogabyxor och kuddar. Nya möten mellan människor jag mött i olika sammanhang och några inte alls. Alla verkade ha det väldigt bra och vart jag än tittade så pratades det, skrattades och jag möttes av leenden. Jag var helt euforisk när jag kom hem och för min del så var dagens höjdpunkt när vi hade DansYoga! Så mycket skratt, leenden överallt och att få dansa!! Röra sig till musik är fantastiskt och skapar ett lyckorus i hela kroppen. Det visade sig vara väldigt lyckat att använda sig av den prestationslösa yogan även i dansen…..Att släppa alla krav och prestation och bara hänga med, skaka rumpa efter DINA förutsättningar till härlig musik tillsammans med ett gäng leende kvinnor i olika åldrar är ren lycka. Känner fantastiskt tacksamhet över denna dagen från början till slut.

Foto: Cina Kläder från Saprema

Foto: Cina
Kläder från Saprema

Dagen avslutades med att Svante bjöd mig och Cina på mat i sittbrunnen i kvällssolen och sedan promenerade vi hem, satt på köksgolvet alla tre, pratade, drack lite bubbel och lyssnade på go musik. En dag jag sent kommer att glömma.

14113866_10207934040281545_1353875093_o

 

DJ Svante! Det är inte ofta jag ser honom sköta musiken här hemma. Riktigt mysigt även på golvet <3

DJ Svante! Det är inte ofta jag ser honom sköta musiken här hemma. Riktigt mysigt även på golvet <3

 

 

 

 

 

 

Tack Johanna som fotograferade en del, ser fram mot att se fler bilder från denna härliga dag. Tack Cina för din vänskap och din hjälp under dagen, skratt och tokigheter som alltid blir när vi är tillsammans….ja TACK alla som var med och gjorde den så fantastisk!! <3

Jag ser fram emot att göra detta igen, kanske i Sverige när jag är hemma i samband med utbildningar eller kanske någon annanstans i världen…..vem vet…. Det här var inte slutet utan början på något nytt! 🙂

Foto: Johanna Ottosson Kläder: Linne Shining Shakti (finns i webshopen), byxor Saprema Yogamatta från Yogi Raj via Yogagrossisten

Foto: Johanna Ottosson
Kläder: Linne Shining Shakti (finns i webshopen), byxor Saprema
Yogamatta från Yogi Raj via Yogagrossisten