Värmefläkten brummar sövande, ljuset från fotogenlampan är mjukt och varmt, Coccos snarkar avslappnat i soffan…..

Sängen lockar och ännu en dag har gått och ännu blivit gjort och ännu närmare kommer vi. Det är häftigt och spännande, otroligt på samma gång.

Idag har Svante kört grejer till tippen med sin far medan jag och Coccos stuvat undan torrvaror b.la. Svärmor såg till att vi fick varsin kanelbulle på kanelbullensdag 🙂 och jag avslutade dagen med en trevlig middag i goa vänners sällskap, en avslutande middag på livet här men samtidigt en middag för vänskap.

Huset är nu i stort sett tomt, något litet kvar och bastubåten behöver hitta ägare ( många intresserade men den är ju rätt stor…) vi har nu bestämt oss för att skänka den om någon kan/ vill ta hand om den. Jag lade ut vår bil på blocket igår efter sista Växjöresan och det verkar bli affär av imorgon. Just nu känns det som det ändå flyter på en del….

När jag var i Växjö hade jag även ett litet planeringsmöte med min vän och kollega Cina inför vår instruktörsutbildning i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga i Göteborg i höst samtidigt som vi bestämde oss för att planera in en härlig inspirationsdag igen som den vi hade i Vänersborg ( ÄventyrsYogan) men nu blir den i Växjö i samarbete med Moves & Motivation ( schema och info finns under fliken “Aktuellt”  på hemsidan samt vår Facebooksida. Anmälningarna har redan börjat ramla in vilket känns jättekul.

Vi laddar och inväntar Coccos återbesök på torsdag, hoppas på det bästa så kanske vi åtminstone kan lämna Vänersborg i helgen…vem vet 😉
Go kväll!!

Pssst!!! Gick förbi ett dagis idag med Coccos, man får ju alltid så härliga frågor av barn….”vad heter du?”  Sanna 

” var bor du?”  fick tänka lite…. På en båt 🙂 “va? Nä men det kan man inte, det är bara sjörövare som gör det”