Hela livet handlar ju hela tiden om balans mellan olika saker för att människan ska må så bra som möjligt och utvecklas….hur den balansen ser ut tror jag är individuell men jag tror det är otroligt viktigt att känna in och hitta sin egen balans….

Nu var det ett tag sedan igen sedan vi skrev något och det finns lite olika anledningar till det…den första var att jag hade hoppats att Svante skulle skriva lite om allt han grejat med på båten….men han hittar ju hela tiden nya grejer och “projekt” så det är inget han prioriterat…jag ska försöka fånga honom i stunden i fortsättningen istället och filma honom så får han berätta tror jag 🙂 men så länge lägger jag det åt sidan så ska jag försöka återkomma med det…

En annan anledning att det har dröjt är just det där med balansen som vi vill ha i vårt liv av att njuta/jobba/planera/underhålla….när vi kommer i ett flow oavsett vad det handlar om så är vi båda sådana personer som gärna bara vill köra på och kan glömma äta och allt annat….å sedan vill vi då njuta för att balansera…..vilket gör att bloggen har fått vila lite, men det är absolut inte så att det inte händer något här…haha…..det händer alltid något <3 ni ska få lite smakprov här

Sanna(jag)

Jobbat för fullt med allt inför bokslut till revisorn, skapat nya designer till en återförsäljare i södra Sverige, planerat för Instruktörsutbildningen i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga och allt vad det innebär och så ska ja försöka få till en bra text till hemsidan om min coachingverksamhet…….ovanpå det så har nog 5 nya ideer tagit form i mitt huvud som tills vidare får vila i anteckningsboken….

Mala med Sandelträ & turkoser….mina favoritfärger

Nedan kan du se ett smakprov på hur bra det är med Barn & Ungdomsyoga och att det kan användas var som helst, när som helst. Barnen i filmen gör sångmeditation under deras segling över Atlanten….jag är så tacksam för att de delade med sig av detta. Klicka på länken här under bara.

Barn & Ungdomsyoga 2018 komprimerad

Svante

Ja mannen med tusen ideer och fantasi utan dess like…..Var ska jag börja….Han har renoverat vår peke i fören (den jag vill han ska berätta mer om…) något som blev ett större projekt än han hade trott men fantastiskt bra när det blev klart.

Renovering av peken. blev så fin

Han passade på att slipa bort färgen som satt på så att det vackra träet kom fram och oljat in det….han passade även på att göra en lucka till ankarkättingen och han har fixat med lite småelektronik m.m på båten…ja underhåll helt enkelt och ovanpå detta då tusen andra ideer med saker som han hittar och får!!

Lite svårt se kanske men precis bredvid vår nya pollare i fören blev ett outnyttjat utrymme förvaring till ankarkättingen

Öppen lucka. En lucka som det även funkar fint att trampa på

Så nu har det blivit allmänt känt här att han är duktig på att fixa saker så båten börja allt mer se ut som vårt hus gjorde…haha….de ger saker till Svante som han sedan gör något med eller renoverar och planen är att sälja. Kan räkna upp några här….den vackra stolen som nämnts tidigare som var utan sits och rygg men fick det av ett gammalt segel. En trasig kajak som såg ut att den hade gjort sitt…..men med gummilist av en luftslang (han fick av en fiskare här borta som gärna ger saker till Svante) runt “nedgången” (ber om ursäkt till alla kajakmänniskor om detta har något särskilt namn – å där kom Svante förbi och det heter tydligen sittbrunnslist..) och med lite överbliven vit färg och en liten knopad ring att lyfta den i, så blev den helt plötsligt användbar. ( Under tiden jag skrev här nu så hade han dessutom gjort en fena till den!!! Den var lite instabil innan och nu provad och klar paddlar han runt här!!)  Sedan fick han några modellbåtar av en annan man för att renovera….osv osv osv!!!

Svantes renoverade kajak

 

Å så lite njuta…..

Och så blir det såklart en del njuta….Solen och värmen är äntligen tillbaka efter en grå vecka så i lördags så satt vi här i sittbrunnen och njöt av solen med et glas rose och lyssnade på hockey igen…..våra vana trogen blev det ju ett litet mail till Jonatan “utan h” och lika kul varje gång bli kallad “mest trogna lyssnare”….men han ändrade lite denna gången på det jag skrev…jag skrev att vi höjer våra glas med rosé….lyssna själv vad han säger 🙂 ….bara klicka på länken.

hockeylördag

 

…..men det blev ju väldigt bra eftersom Robert Rosén firade jubileum just denna match, 500 SHLmatcher. <3

Nä, nu är det planerignsdax igen för min del och Svante ska ta kajaken och se om han kan fånga fisk!!

Vi önskar dig en skön måndag !