Hur bra är vi egentligen på att fira våra framgångar eller generellt när det känns som att vi är ett flow och det går bra?

Är det ok även om det inte innebär jättemycket pengar, nytt jobb, bröllops-eller födelsedag att fira?

Jag tycker det och jag vet att Svante (min man) absolut tycker det med! Att fira saker som känns bra i kropp och själ, framsteg, förändringar stort som smått tycker jag absolut borde vara bättre på att fira. Självklart behöver man inte göra det med bubbel varje gång, det vara med en god middag eller något annat som känns speciellt men jag tror att livet och vardagen för alla blir väldigt mycket roligare och faktiskt en känsla av att vara lyckligare om vi vågar lyfta oss själva lite mer, fira oss själva.

Idag är det måndag men här sitter jag och njuter av ett glas rosa bubbel i sonens lägenhet i Växjö…..japp en helt vanlig, “sketen” måndag!

Efter 2 helgers intensivt arbete och ja även förra veckan var intensiv med jobb, förberedelser m.m, så ville jag idag fira att jag faktiskt väljer att följa mitt hjärta och försöker hitta en form för att göra det jag brinner för samtidigt som vi lever vår dröm som båtnomader. Jag har inte gett upp för att det tagit emot och varit svårt, jag har inte gett upp för att jag har tvivlat och visst har jag ibland tvivlat så mycket att stödet från Svante har betytt allt för att jag inte bara har gett upp, likaså hans sätt att även om han inte alltid är insatt så kommer han med ideér och tankar som aldrig skulle falla mig in att tänka men som faktiskt är möjliga och gör det roligare, ja till och med lättare ibland.

Jag firar också att jag har haft möjligheten igen att föra vidare kunskap om yoga och mindfulness till härliga personer som arbetar med barn och ungdomar på Bup, skola och förskola så att de kan sprida dessa verktyg vidare så att barnen kan må bättre i den stressade, prestationsfyllda tillvaro som många av dem har idag. Vi kan inte ändra på samhället själva men vi kan ge dem verktygen att må bättre och att hitta hur det kan få lugn i kropp och knopp om så bara för en liten stund.

….å ja just det!! Höll på att glömma i allt som händer men jag vann 2:a pris i en instagram tävling med #brandboostchallenge med Malin Hammar Blomwall som har grupper för företagare som jag är med i där jag fått mycket information och lär mig hela tiden mer hur jag kan använda socialmedier i mitt digitalaföretagande. Känns jättekul att vinna! Tur jag inte vann första pris, en spa helg för det hade inte alls passat mig….haha…istället får jag det jag hade hoppats på att vinna, businesscoaching…..jag är ju mer så att jag är bra på det jag gör men det här med hur jag kan synas på bästa sätt och lägga så lite tid som möjligt på det har jag inte riktigt lärt mig än men det finns ju massa knep….så jag lär mig hela tiden så det kommer bli kanon!!! Tack!!!

Så idag, denna måndag så gör jag lite “ctrl+alt+delete” med vila, bubbel, promenad i höstsolen och smyckespyssel…..innan jag ställer om för nästa fokus som är yogaweekend på Asa Herrgård till helgen. Det ska bli otroligt kul och mysigt. Att det dessutom är fullbokat så vi utökade antalet platser som nu med blivit fullbokade är ju extra kul!

Sedan har det redan ramlat in en del anmälningar till nästa 3 utbildningar som kommer gå i november vilket är superkul. Det blir en 3 dagars i Göteborg, troligtvis 2 uppstarter på Distansutbildningen till Medicinsk Barn & Ungdomslärare – en i Växjö och en i Malmö……känns lite wow…

Ja just det….vår “Flaskpost” ska jag skicka ut med till er som prenumererar på det….men inte idag…får vänta någon dag till…nu ska jag luta mig tillbaka, knyta några halsband och fortsätta smutta på mitt bubbel 🙂

Jag önskar dig en härlig vecka! Det blir vad du gör den till <3

Varm kram

Sanna