Nu räknar jag timmarna till jag är tillbaka med min man på båten i värmen……..men den här sista helgen blev verkligen ett fint avslut, den var magisk!!

Magisk helg blev ett fint avslut

Så vackert med ljuset från dörrarna in i det gamla magasinet där vi höll till mest för att yoga om vi inte var ute.

I fredags när jag kom till Asa Herrgård för att landa och förbereda tillsammans med min yogakollega Robin från Vänersborg och personalen på Asa Herrgård så sken solen och hösten bjöd på vackra vyer på den härliga plats. Det kändes verkligen in i hjärtat att det här kommer bli en härlig helg…..men…..det blev ännu bättre!!

Magisk helg blev ett fint avslut

Vi spanar in omgivningarna innan deltagarna kom på fredagen…..

När deltagarna hade kommit, fått sina rum och spanat in omgivningarna så träffades vi för lite presentation och bubbel…..Japp bubbel på yogaweekend! Vet att man kan tycka olika om detta en för oss känns det viktigt att de som kommer ska få göra det som känns bra för dem om det har unnat sig denna helgen och vill ta ett glas vin till maten så är det absolut ok! Jag brukar säga att som med allt annat i livet så förordar jag balans…..detta var väldigt uppskattat av deltagarna.

Magisk helg blev ett fint avslut

RIngen med stolarna som vi landade i både på fredagkvällen och lördagkvällen. På lördagen åt vi även middag i samma ljusa härliga lokal

Så ja…tillbaka….vi landade i en ring med stolar i ett ljust rum med tända ljus och sprakande brasa. Flera hade kommit själva och andra kom tillsammans. Vi gjorde en andningsövning för att bara landa i situationen på herrgården, tillsammans. Efter det fick alla presentera sig och dela sina förväntningar inför helgen. Sedan var det dags för första middagen en fantastiskt god 2 rätters middag då vi även fick berättat för oss om herrgårdens historia. Redan här under första middagen steg ljudnivån som om vi var ett sällskap där vi känt varandra längre än 1 timme!!! Efter middagen fick var och en göra det man ville. Flera av oss gick ner till badtunnorna och bastun vid sjön, en magisk stund. Varmt och skönt i tunnorna med en utsikt över sjön under stjärnklar himmel med den vackra månen som lyste upp…..Sista doppet i sjön insåg vi dock att det var rätt kallt….vattnet som tidigare hade droppat från oss från bryggan hade nu frusit till is!!! Brrrr…men härligt när det sedan sticker i kroppen när man sätter sig i värmen och blodkärlen öppnar sig igen efter att ha dragit ihop sig i kylan!!

Magisk helg blev ett fint avslut

Middag första kvällen. Härlig stämning direkt!

När klockan ringde strax innan 06 på lördag morgonen var jag rätt trött….inte för att vi hade gått och lagt oss sent utan för att jag hade svårt att sova i ännu en ny säng….eftersom jag har lyckats ställa klockan fel ett par gånger (verkar som jag glömt bort hur man gör det när vi nu gör det så sällan….haha)så bestämde Robin och jag att den som var klar först skulle knacka på hos den andra…och vi skulle ställa klockan på 06 men jag ställde lite innan…men….hann inte mer än att tänka att jag kunde nog unna mig snooza 1 gång förrän det knackade på dörren…Robin hade vaknat tidigare….men det var ju bara krypa i lite yogakläder och gå…..när vi kommer ut så är det helt fantastiskt!! Man tror inte det är sant….det är kyligt men klart förutom den mystiska sjöröken som ligger tät på sjön……så vackert. Efter första passet mellan 7-8 så hade det ljusnat lite mer men fortfarande låg sjöröken över vattnet….så vackert!! (se bilden överst i inlägget)

Magisk helg blev ett fint avslut

Så härligt se min smycken hitta hem till några av deltagarna med. Här armband & mala på härliga Nickan

Magisk helg blev ett fint avslut

Lite utmanande balansövningar med Robin

 

Sedan har helgen flutit på med massa härliga samtal mellan yogapassen, lugn, glädje, frisk luft, tårar när det kommer upp känslor på passen, nya bekantskaper och mycket god mat!!! Vi har aldrig behövt vara hungriga!! Allt som vi har blivit bjudna på är ekologiskt och närproducerat. 2 rätters eller 3 rätters. Var till och med någon som skrivit i utvärderingen “Maten var fantastisk och väldigt fin, nästan lite för fin för min smak om ni förstår hur jag menar men jag har aldrig behövt vara hungrig!” Fantastiskt betyg till kocken!!

Magisk helg blev ett fint avslut

Fika/Mellanmål <3

Mellan passen har vi fått grönsaker, frukt, smoothies och ingefärashots m.m samt att vi fått mycket goda produkter från företaget Smiling Sverige

Magisk helg blev ett fint avslut

Ekologisk juice från www.smiling.se fanns även supergoda fruktbollar, morotskaka, cashewnötter m.m mmmmmmmmmums! Tack Smiling Sverige för detta!

Ja, jag vet knappt hur jag ska beskriva det mer…..jo….ännu ett extra ljuvligt tillfälle var faktiskt när jag hade mitt Feelgoodpass med enkel, prestigelös dans till goa låtar som sedan övergår i yoga med meditation som avslutning. Alla bjöd på sig själva, energin och glädjen gick att ta på och allsång på Skansen släng er i väggen för här sjöng alla för fullt så sången i musiken mer eller mindre överröstades!!! Riktig wow känsla att leda det passet med denna härliga gruppen! Sedan fick lyckades jag ju få till ett pass ute på bryggan som jag hade drömt om trots att vädret inte var lika fint som på fredagen men det gick och en stund i slutet kikade solen fram mellan molnen! 🙂

Magisk helg blev ett fint avslut

Mindfulnessmeditation på bryggan

Magisk helg blev ett fint avslut

Bryggyoga <3

Att deltagarna dessutom frågade om när nästa tillfälle blir känns ju också helt fantastiskt så nu ska jag och Emma på Asa Herrgård kika på datum för nästa år ett på våren och ett på hösten <3

Magisk helg blev ett fint avslut

Den fina herrgården i höstsolen. Nästa gång kanske blir i vårsolen!

Känner mig nu rätt redo att åka hem……har lite små jobb kvar under dagen att göra färdigt smycken som beställts sedan flyger jag imorgon kväll…..ska ta lite ledigt i veckan sedan helt för när jag har varit här har det varit jobb nästa alla mina vaknar timmar nu i 3 veckor……om jag räknar in göra smycken och det ska jag ju även om jag tycker det är kul och avkopplande…….

Känslan efter denna helgen och dessa veckorna är stolthet över mig själv att jag gjort allt detta och en hel hög med TACKSAMHET över att det har blivit möjligt, alla möten- återseenden såväl som nya……..

//Sanna

Magisk helg blev ett fint avslut

Fri från prestation & Gå utanför komfortzonen var lite tema på våra föredrag….här utmanar jag mig själv innan det var dags för “bryggyoga”