Idag är det dags för lucka 2.

För er som har mindre barn kan ni titta på videon här där vi gör en övning som dels kan kallas katt & ko men som vi idag väljer att kalla sköldpadda. I filmen har jag hjälp av Lexi 2,5 år & som ni ser & hör så visar jag övningen först & sedan är hon med & vi gör den tillsammans.


För lite äldre barn är det en jättebra övning att stanna upp med när man sitter & gör läxor, sitter framför datorn eller tv:n.Det går även att göra det som en ryggflex sittande där ni har händerna på knäna & svanka lätt samtidigt som ni öppnar upp bröstet när ni andas in & när ni andas ut runda ryggen.

Övningen är lugnande samtidigt som den löser upp spänningar i rygg & andningsmuskulatur samt höfter & ljumskar. Hjälper till att ta bort blockeringar i hjärtchakrat som enligt det yogiska synsättet är våran känslocentral – kärlek, empati, medkänsla & förlåtelse.

Jag heter Sanna & bor tillsammans med min man & vår hund Kapten Coccos på vår segelbåt Black Pearl of Sweden. Vi seglar runt i världen & jag flyger till Sverige då & då för att hålla i utbildningar, ha yogaevent m.m

Jag har arbetat som sjuksköterska inom barnmedicin, BUP (barn o ungdomspsykiatrin) samt som skolsköterska & gått utbildning till b.la lärare i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga, mindfulness, Mediyoga instruktör & utbildar sedan 4 år tillbaka förskollärare, lärare, vårdpersonal & andra som arbetar med barn & ungdomar i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga. Jag är även utbildad coach & coachar online i livsstilscoachning & föräldrarcoachning samt gör lite smycken.

Jag är även mamma till 2 idag vuxna grabbar samt en bonus son.

Att få fortsätta sprida dessa fantastiska verktyg till barn & unga för att hjälpa dem att hantera stress, ångest, prestation m.m är fantastiskt. En övning är bättre än inget & det behöver inte vara ett helt yoga pass för att göra skillnad.

Vill du veta mer om mig eller kontakta mig så gör du det på www.blackpearlofsweden.se

Ha nu en riktigt skön stund!