Då är det dags för dagens lucka & lite spännande utmaningar med dagens instruktör som heter Evelina.

Evelina har ordet:
Jag heter Evelina & bor i Kållered med min familj.
Jag jobbar som frilansande dans och yogalärare. Jag undervisar främst Dansmatte runt omkring i väst Sverige skolor. Och lite då och då har jag även familjeyoga.

För mig handlar familjeyogan om att få värdefull tid med sina barn och umgås på ett nytt och närvarande sätt. Det är inte helt ovanligt att det fälls en och annan tår under yogan, spänningar släpper och familjen får lära sig mer om varandra. Vi exkluderas så tidigt från våra barn aktivitet, här får ni en chans att vara likbördes varandra och vara elever hela familjen.

Vill du komma i kontakt med mig kan du antingen besöka min hemsida www.dansmatte.se eller hitta mig på instagram: @dansa_din_matematik alternativ @yogaliten