5 december & dags för Lisa att dela med sig av en skön avslappning.

Lisa har ordet:

Idag blir det avslappning. Som förberedelse kan du ta fram matta och kanske en kudde och filt om du önskar ha det när du ligger och vilar. Den här övningen passar  både stor som liten att skapa en stund av återhämtning och lugn inför resten av dagen. Ljudet är lite lågt på videon så var beredd att justera det.

Jag som berättar sagan för dig heter Lisa Förlin och jag gick utbildningen i Medicinsk Barn- och Ungdomsyoga hösten 2017. Det är också ifrån utbildningen som avslappningssagan kommer. Jag bor i Lund och jobbar med Tillsammansyoga där föräldrar och barn kommer till mig och yogar ihop. Vid sidan av yogan jobbar jag med att möta människor som söker mer välmående och balans i sitt liv. Jag håller konsultationer genom ayurvedisk hälsovägledning, coaching, Reiki healing och breathwalk-pass (yoga, promenad och meditation i en underbart välgörande kombination). 

Välkommen att hitta din lyskraft! 

FB: @hallbarhetsholken, IG: @sustainabird, www.hallbarhetsholken.se