I lucka 7 tar nu Lisa med dig till en ny superkraft

 

När känner du dig stark? Var i kroppen känns det på dig? 

För mig börjar det i hjärtat. Därför fokuserar vi idag på det jag kallar hjärtats superkraft.

Hjärtats superkraft kan du ta fram tillexempel om någon gör något dumt mot dig eller om du känner dig i underläge. Ibland är kraften lite gömd, ofta bakom frustration och ilska. Då behöver du först släppa taget om den frustrationen och ilskan så att du skapar plats till din inre styrka. För det kan annars bli att du använder din ilska mot någon annan som då kanske fortsätter agera dumt mot dig. Bättre att ta fram superkraften och se hur den hjälper dig att agera istället. Och detta gäller både barn, ungdomar och vuxna ❤ 

Men det kan också vara så att du redan känner dig stark och modig men passar på att ta fram superkraften för att våga göra något nytt! Nu kör vi!