3:e advent och i dagens lucka guidar Evelina er i en skön övning som kan vara väldigt bra att göra tillsammans innan läggdags då den även skapar en hel del lugn i kropp och sinne.

Lejongap och nackrullning. Här kommer två övningar för att sänka axlarna och släppa på spänningar i bland annat käken. Sitt i sukasana, börja rulla dina axlar mot öronen, bak och ner, försöka göra så stora varv du kan, för att smörja upp leder och skapa cirkulation. Andas in när du går upp i cirkeln och ner när du rullar bak. Gör detta några varv och avsluta med att sätta axlarna på plats, bak och ner. Då går vi över till huvudet, lugnt och inkännande börjar du luta huvudet ner och sedan cirklar du det runt, öra mot axel, hela vägen bak och sedan andra örat mot axel och ner. Andas in i övre cirkel och ut i nedre. För att släppa på käken så göra du ett stort lejongap i bakre cirkeln och i inandningen. Efter några varv så byter du håll.