Jullovet börjar närma sig allt mer för många nu. Det är stor skillnad på vardag med förskola eller skola och när det sedan blir ledighet. I dagens lucka ger Lisa tips på hur ni kan göra den övergången smidig för hela familjen.

 

Rutin – ruta in dig för att må bra, eller känner du dig begränsad i den?

Vad behöver du för att må bra? För de flesta av oss, framförallt för barnen, är en rutin bra att ha med sig. När vi går på ledighet är det lätt att släppa rutinerna från vardagen. Men handen på hjärtat, vad mår du bra av? Är det att tillåta dig sova länge? Eller blir du bara seg? Och hur kan just du kombinera vad du behöver för att må bra med att ändå känna dig ledig?

Några djupa andetag och en kort yogarutin kan ge dig möjligheten att överbrygga ditt välmående mellan vardag och ledighet. Dagens film är en mycket kort variant av detta. Känn efter själv vilka övningar du vill lägga till för just ditt mående.