Mina 2 veckor i Sverige börjar närma sig sitt slut och det har varit intensiva veckor med mycket spännande som har hänt.

Ja, det är till och med så där mycket så att jag inte riktigt vet var jag ska börja….

Men jag börjar med att nämna lite om vad Svante har hittat på i värmen. Om du följer oss på instagram så har du kanske sett några bilder i Stories på mast och bom….Han har renoverat och fixat så vi nu har en ny mast och bom, tyvärr upptäckte han lite tråkiga saker men som vanligt så var det inget hinder för Svante utan han löste det med…men jag tänker att det ska han få berätta mer om själv sedan när jag är tillbaka, antingen här i bloggen eller en liten film 🙂

Jag själv har som vanligt haft det ganska intensivt i Sverige med roliga möten men en hel del jobb. Jag har startat upp en grupp i utbildning i Medicinsk Barn & Ungdomsyoga samt avslutat utbildningen och diplomerat fröskolepersonalen på Montessoriförskolan Solen i Krisitanstad. Jag håller också på att starta upp ett utbildningsteam för att få lite hjälp med att sprida yogan runt om i Sverige, vilket känns jättespännande. Detta är något jag känner att jag behöver hjälp med för jag märker att resorna sliter en hel del på min redan lite trasiga kropp…..Sedan de täta turerna till Sverige i höstas har jag haft en ökande smärta i höfter och ländrygg som verkligen pikade mycket efter resan till Sverige denna gången. Det visade sig att mitt bäcken var snett och hade roterat vilket gjort att överdelen av ryggen kompenserat med att rotera åt motsatt håll. Men med hjälp av en naprapat vid 2 tillfällen så känns det nu betydligt bättre. Att dessutom få dansa idag på Moves & Motivation gör kroppen bara ännu gladare. Det är inte rörelse som smärtar mest utan att sitta och ibland även att ligga.

Jag ska ärligt säga att denna gången kände jag mig lite nervös när min vän Anja (även ägare till Moves) för några dagar sedan berättade att passet var fullbokat med först 36 pers sedan ökade hon antalet platser till 40……vilket slutade med 46 bokade igår…..haha….och jag som tycker 10-20 är lagom nu för tiden….Så utifrån att mitt syfte med passet är att vi arbeta med att släppa tanken på att prestera så blev det en liten utmaning för mig att nu dagarna innan själv inte dras med i känslan av att sätta massa prestationskrav på mig bara för att de var så många…..och det gick bra så nu sitter jag här med en trött men glad kropp och knopp som fyllt på inte bara med rörelse utan med så mycket kärlek, glädje och energi från deltagarna. Det var leenden vart jag än tittade. Jättehärligt!! Så, på frågan jag fick efter om jag kommer tillbaka till Moves och göra det igen så är svaret JA!

Jag kan också tillägga att jag har ju ett nära samarbete med Moves & Motivation så är du i Växjö så finns mina smycken även där så att du kan känna, titta, prova och köpa på plats.

Nu ska fortsätta och njuta av söndagen, vara lite ledig kanske…så klart ska passa på att umgås med min son som jag bor hos innan jag imorgon flyttar ut från honom för att ha sista kvällen tillsammans med min mamma och bror……sedan bär det hemåt på tisdag……..

Å….kan nämna med att jag känner mig lite som ett barn dagen innan julafton idag med…..imorgon ska det dyka upp ett paket med lite tröjor och linnen som du sedan kommer att hitta i webshoppen…..så håll ögonen öppna, vad det blir för något denna gången.

Vi skriver ju inte jätteofta här men följ oss gärna på facebook och instagram där vi lägger ut lite oftare så att du kan få en inblick i vårt båtnomad liv.

 

Varm kram

Sanna