“Home is where my anchor drops!”

Sitter på Halmstadstation och väntar på tåget mot Malmö. Äntligen!  Nu har jag “båtabstinens” på riktigt och Svante har efter att gått vilse i Malmö flera dagar i streck börjat hitta… dags att åka snart då 😉

Jag har verkligen haft en härlig, händelserik vecka med eventet i Växjö, radioprat, kvalitetstid med mina barn( den ena i Växjö och den andre i Göteborg) mamma och bror och en massa härliga vänner samt andra härliga människor och nu avslutat den i Göteborg där min vän och kollega Cina och jag utbildat några nya härliga instruktörer i Medicinsk Barn och Ungdomsyoga.  Härligt, roligt, lärorikt och lyxigt…Vi har bott så fantastiskt bra i en lägenhet med allt och lite till…bastu, jacuzzi och tvapparater i varje rum…???(why???)

…..men jag längtar så enormt till det enkla båtlivet nu och skulle välja det alla dagar i veckan. Självklart är jag såååå glad och tacksam över denna härliga vecka.

Jag har förstått att Svante gått vilse som sagt x flera så han har också varit på lite olika äventyr med Coccos och han har mött många trevliga nyfikna människor som stannat till vid båten och pratat med honom, undrat över vår plan. Han har suttit på kajkanten, sytt och knopat flaskor( som han sålt!!).

Det ska bli kul att sitta ner och få prata om våra totalt olika dagar från senaste veckan.

Så med glädje, värme, kärlek och tacksamhet skuttar jag strax på tåget hem.

Stort tack till alla underbara människor jag träffat på olika sätt senaste veckan <3

Finns mycket jag skulle vilja dela med mig av men….Är lite trött och ofokuserad så “this is it”  för idag 🙂

Önskar er en härlig söndagkväll!